Jag använde mig av polkabetor som är betydligt mildare än de röda och även vackrare. Polkabetor. Slå den heta lagen över polkabetorna och låt dra i minst en timme innan servering
polkabetor - fungerar lika bra med röda eller gula betor. Vispa samman citronsaft och olivolja. Skala och skiva betorna så tunt det går, antingen genom att hyvla med osthyvel eller använda mandolin
I receptet används flera olika sorters betor, men jag tycker att effekten av polkabetorna försvinner när de delas i klyftor och tillagas i ugn och kommer nog att hålla mig till gul- och rödbetor nästa gång jag tillagar detta
I den där fantastiska butiken jag pratade om igår hittade jag det jag länge sökt, polkabetor. Så det fick bli en kycklingsallad med färdiggrillad kyckling, för ärligt talat – den utklassar nästintill all kyckling som tillagas själv – serverat med en mix av godsaker och toppat med fetaost, pistagenötter och marinerade polkabetor
4 små polkabetor (eller vanliga rödbetor). 4 små polkabetor. Det här inlägget är i samarbete med The WineagencyJag tycker om att sätta guldkant på vardagen