portabelloburgare,. Lägg burgarna på tallrikar på en salladsbädd och fyll med glasört, avokado, spenat, groddar och rödbetsröra, avsluta med portabello-locket på
Portabello, halloumi – & aubergineburgare med polentapanerade sötpotatisstrips och citronkräm – ja den rubriken talar väl egentligen för sig själv om du frågar mig
Som ”bröd” använde jag stekta portabellosvampar. Dagens grymma lunch bestod av detta – halloumiburgare toppat med krispig grönkål, aioli, avocado, gurka och snabbpicklad rödlök
En favorit är portabello, enkelt men ack så gott. Att tända grillen efter man har stått med Drevhage och CO och grillat ett par hundra burgare är inte så lockande
För alla er som gillar burgare och vill prova något nytt. Rosta brödet i brödrost eller i stekpanna och lägg sedan ihop din burgare med sallad,tomat,rödlök & parmesankräm
Här kommer en burgare med Portabellosvamp istället för kött. Burgare med portabellosvamp, 4 st. 4 stora portabellosvampar. FacebookTwitterE-postPress ThisGoogle +1PinterestLinkedIn 4 stora portabellosvampar
Saftig och smakrik kycklingburgare möter krispig och krämig cole slaw och omsluts av två ugnsgrillade portabellosvampar istället för vanliga hamburgerbröd