Stekt Kantarell & portabello. Men nu är det svamptider och det är härligt att njuta av frästa kantareller och andra svampar till förrätter och andra smårätter
Passar som en delikat förrätt, ett tillbehör till middagen eller som en del av en härlig brunch. 100 gr portabello alt Karl Johan, hackad. 100 gr portabello
En favorit är portabello, enkelt men ack så gott. Förutsatt att ungarna har tänder och gillar allt så hade jag nog börjat med en förrätt på rökta musslor och grillad pilgrimsmussla
Till förrätt blev det lite italienskt tema. ca 300 gram blandad svamp, tex portabello, skogssvamp. ca 300 gram blandad svamp, tex portabello, skogssvamp
Som förrätt skulle de däremot passa som de är. 200 g blandad svamp (vi använde vanliga champinjoner, skogschampinjoner, portabello och ostronskivling). 200g blandad svamp (vi använde vanliga champinjoner, skogschampinjoner, portabello och ostronskivling). 200 g blandad svamp (vi använde vanliga champinjoner, skogschampinjoner, portabello och ostronskivling). 200g blandad svamp (vi använde vanliga champinjoner, skogschampinjoner, portabello och ostronskivling)
(alla mått är ca, så gå efter smaken och känslan)fläskfilésvamp (antingen skogssvamp, portabello eller vanliga hederliga champinjoner) kålrabbirödbetormorötterkrossade tomatermajonnässalt och kryddor efter smak (jag tog svart peppar, lagerblad och hackad persilja)Så här gör du