Fylld gratineradportabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. 4 portabello. 4 portabello. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
Servera den nygratinerade svampen med salladen. 6 st portabellosvampar. Sätt ugnen på grill. Ta bort foten på svamparna och lägg hattarna i en ugnsform
Beräkna två Portabello svampar per person. Det här är en verkligt lättlagad och läcker middagsrätt. Men det fattas ett krispigt chips av något slag ovanpå svampen, huvudsaken det är krispigt med lite sälta
Bred massan över portabellon och toppa med ost på varje svamp. portabello. ½ röd chili, finhackad2 msk finhackad färsk persilja 1 msk torkad dragon 1 krm hickory liquid smoke Ostgratineradportabello, 4 pers. 4 portabellosvampar3 vitlöksklyftor, finhackade1 gul lök, finhackad1 ägg1 msk vatten1 ½ msk fransk senap1 dl hackad basilikariven ost eller ett par skivor god ostSätt ugnen på 200°. 4 portabellosvampar
4 st portabellosvampar. Det här blir det sista receptet innan julens godsaker dyker upp på bloggen. Utgångspunkten för rätten var svamparna som jag sedan fyllde med det jag hade hemma