Stora fina portabellosvampar fyllda med ost och Pimientos de Padrones. HelgrilladBlomkålGrilladSpetskålHelgrillad vitlökYAMSPigwings Smoked TomatoesPadrones Rakt i GlödenChilicheesebrödRökt Paprika
Stek bacon, portabellon och kycklingen var för sig och strimla upp i lagom bitar. 2 st portabello. Tillaga Grön Deli enligt tillagnings anvisningarna och häll upp i en vid skål för att blandas med övriga ingredienser
Men ikväll så är det final som sagt, så då tänkte jag laga något extra gott till middag – nämligen grillad marinerad portabello tillsammans med en bearnaisesås och krämigt blomkålsmos
Servera den nygrillade karrén men portabello, belugalinserna och toppa köttet med chipotlesmöret. Ta bort foten och dra av det yttre skinnet på portabello
Beräkna två Portabello svampar per person. Det här är en verkligt lättlagad och läcker middagsrätt. Men det fattas ett krispigt chips av något slag ovanpå svampen, huvudsaken det är krispigt med lite sälta
4 Rödlök 1 rödlök 2 msk rödvinsvinäger 1/2 tsk socker Bönröra 20 g persilja 380 g kokta vita bönor 1/2 dl olivolja 2 msk srirachasås salt Portabello 4 portabellasvampar 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 1/2 dl blandade hackade örter salt peppar 2 avokador 8 skivor surdegsbröd 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong