Portabello i ugn recept

Ugnsbakad portabello med vitlök och mozzarella

Ugnsbakad portabello med vitlök och mozzarella

Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form. Salta rejält på samtliga och lägg på de krossade vitlöksklyftorna och några timjanskvistar på fyra av hattarna
Fylld portabello med bacon och ost!

Fylld portabello med bacon och ost!

Alla inlägg,. Fylld portabello med bacon och ost. Permalink /. En halv kvibilletrekantspecial. Ett pkt bacon klippti små bitar
Ugnsstekt Portabello med salviasmör

Ugnsstekt Portabello med salviasmör

ska ni bjuda vegetariska vänner på middag så ersätt biffen med Portabello, det är minstlika gott och fungerar som perfekt substitut)
Ugnsbakad portabello med tomat- och kronärtskocksmix

Ugnsbakad portabello med tomat- och kronärtskocksmix

Med olja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabello med ovansidan nedåt, hällde mer olja över de blottade svampskivorna och saltade ganska mycket, innan de åkte iniugnen
Portabello med couscoussallad

Portabello med couscoussallad

Sätt ugnengrill. Hacka chilin, pressa vitlöken och riv det yttersta skalet av. Ta bort foten på svamparna och lägg hattarna i en ugnsform
Gratinerad baconfylld portabello

Gratinerad baconfylld portabello

Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sigriktig stor
Slider med portabello och vårsallad

Slider med portabello och vårsallad

Lägg ner portabelloi en ugnsfast form eller kastrull och krydda med salt och svartpeppar. Grillaportabello på båda sidor och pensla med glace
Premiumpizza – Portabello & fikon

Premiumpizza – Portabello & fikon

Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigarepizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till
Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabello

Fylld gratineradportabelloPortabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakadecocktailtomater