Portabello portabellosvamp recept

Portabello fylld med italienska ostar

Portabello fylld med italienska ostar

Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. 4 portabello. 4 portabello. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
Fyllda portabello :)

Fyllda portabello :)

Här är recept på Fyllda portabello. 6 portabellosvamp. Grädda/tillaga portabello, 200 grader, ca 20 minuter. 6 portabellosvamp
Portabello grilled cheese

Portabello grilled cheese

4 200 g portabellosvamp 2 schalottenlökar 4 msk smör 1 riven vitlök 2 tsk hackad färsk timjan (2 tsk hackad timjan motsvarar 1/2 tsk torkad) 2 krm salt 3 msk färskost 200 g riven gruyère 8 skivor ljust toastbröd (gärna surdeg) smör till stekning Lägg till i inköpslistan
Portabello stroganoff med ris och grönkål

Portabello stroganoff med ris och grönkål

Portabello stroganoff300 g portabellosvamp olja, till stekning 1 gul lök 100 g körsbärstomater 0,5 dl tomatpuré 2 dl Planti Cooking Fraiche Natural 1 msk japansk soja 1 grönsaksbuljongtärning (vegansk) salt peppar
Portabello med tomat och ricotta

Portabello med tomat och ricotta

4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ugnsbakad portabello med gruyère och hash browns

Ugnsbakad portabello med gruyère och hash browns

Ugnsbakad portabello. 4 st Portabellosvamp. 1. Sätt ugnen på 175°C. Tina edamamebönor. 2. Skala och grovhacka schalottenlök, och fräs i en stekpanna med olivolja tills löken mjuknat
Portabello med couscoussallad

Portabello med couscoussallad

6 st portabellosvampar. Sätt ugnen på grill. Ta bort foten på svamparna och lägg hattarna i en ugnsform. Hacka chilin, pressa vitlöken och riv det yttersta skalet av
Grillad Fylld Portabello

Grillad Fylld Portabello

Stora fina portabellosvampar fyllda med ost och Pimientos de Padrones. Fyll Portabellon med blandningen
Gratinerad baconfylld portabello

Gratinerad baconfylld portabello

portabellosvampar. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
Pizza bianco med portabello, mozzarella och rödlök

Pizza bianco med portabello, mozzarella och rödlök

4 portabellosvampar, tunt skivade. Pizza 12 dl crème fraîche 4 portabellosvampar, tunt skivade 2 rödlökar, tunt skivad 500 g mozzarella, urkramad och riven i bitar 100 g rucolasallad 2 citroner, juicen olivolja
Svamprisotto med vitlöksstekt portabello

Svamprisotto med vitlöksstekt portabello

4 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 gul lök 1 msk olja 3 dl arborioris 130 g svamp - och tryffelcrème 1 dl riven prästost Portabello 200 g portabellosvamp 1 msk olja 1 msk smör 1 vitlöksklyfta salt peppar 150 g haricots verts 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan
Premiumpizza – Portabello & fikon

Premiumpizza – Portabello & fikon

2 portabellosvampar. 2 portabellosvampar. Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigare pizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till