Ricotta- och Gorgonzolafylld portabellosvamp. 4 portabello. 4 portabello. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
I dagens recept fyllde jag portabellosvamp med olika grönsaker, spenat, kikärter och getost. In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas and goat cheese
Marinad till två portabellosvampar. Portabello, halloumi – & aubergineburgare med polentapanerade sötpotatisstrips och citronkräm – ja den rubriken talar väl egentligen för sig själv om du frågar mig
4 2 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msk tomatpuré 1/2 msk honung 2 msk balsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ugnsbakad portabello. 4 st Portabellosvamp. 1. Sätt ugnen på 175°C. Tina edamamebönor. 2. Skala och grovhacka schalottenlök, och fräs i en stekpanna med olivolja tills löken mjuknat
6 st portabellosvampar. Sätt ugnen på grill. Ta bort foten på svamparna och lägg hattarna i en ugnsform. Hacka chilin, pressa vitlöken och riv det yttersta skalet av
portabellosvampar. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
4 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 gul lök 1 msk olja 3 dl arborioris 130 g svamp - och tryffelcrème 1 dl riven prästost Portabello 200 g portabellosvamp 1 msk olja 1 msk smör 1 vitlöksklyfta salt peppar 150 g haricots verts 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan
2 portabellosvampar. 2 portabellosvampar. Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigare pizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till