I dagens recept fyllde jag portabellosvamp med olika grönsaker, spenat, kikärter och getost. In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas and goat cheese
Bröden jag använt är receptet på hamburgebröden i min bok Friendly Food (klick), ett mjukt, fluffigt och saftigt cashewbröd som om du frågar mig är fantastiskt
Recept. Ugnsbakad portabello. 4 st Portabellosvamp. 1. Sätt ugnen på 175°C. Tina edamamebönor. 2. Skala och grovhacka schalottenlök, och fräs i en stekpanna med olivolja tills löken mjuknat
Receptet kommer från Bonniers Kokbok. 2 stora portabello (ca 300 g)1 msk olja1 krm saltrivet skal och saft av ½ citron1 msk olja½ msk rörsocker½ krm malen svartpeppar½ huvud sallad1 stor tomat skuren i små tärningar2 stora skivor getost (ca 150 g samanlagt)Rensa svampen och skär i 1 cm tjocka skivor. 2 stora portabello
Här är recept på Paj med kyckling, zucchini, portabello och paprika. 4-5 portabello. 4-5 portabello. Äntligen har jag fått lite tid över att sätta mig och blogga
Här är recept på små pajer/gratänger med kyckling, portabello, vitkål och morot. Stek vitkål, skivad morot och portabello skurna i små bitar i ghee/smör/kokosolja tills grönsakerna blir genomstekta
Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigare pizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till
Fylld gratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Skiva portabello-svamparna tunt och stek de i rapsolja, flytta över de till samma tallrik. När vegoburgarna är klara, lägg på två skivor portabello och täck över med cheddarosten