Portabello recept recept

Fyllda portabello :)

Fyllda portabello :)

Här är recept på Fyllda portabello. Receptet kommer fån en bok som heter "Grön Paleo", men som vanligt har jag ändrat lite i receptet
Misomarinerad portabello

Misomarinerad portabello

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Marinad 2 msk vit misopasta 1,5 msk farinsocker 1 msk sojasås 2,5 msk rapsolja 2 msk citronsaft 1 tsk citron(er) , endast skalet, rivet 4 st portabello , stora 50 gram ruccola 3 msk pistagenötter 1,5 msk olivolja 0 svartpeppar , efter smak 1 st citron(er) , 4 klyftor Köp receptet
Misomarinerad portabello

Misomarinerad portabello

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Marinad 2 msk vit misopasta 1,5 msk farinsocker 1 msk sojasås 2,5 msk rapsolja 2 msk citronsaft 1 tsk citron(er) , endast skalet, rivet 4 st portabello , stora 50 gram ruccola 3 msk pistagenötter 1,5 msk olivolja 0 svartpeppar , efter smak 1 st citron(er) , 4 klyftor Köp receptet
Ugnsbakad portabello med gruyère och hash browns

Ugnsbakad portabello med gruyère och hash browns

Recept. Ugnsbakad portabello. 4 st Portabellosvamp. 1. Sätt ugnen på 175°C. Tina edamamebönor. 2. Skala och grovhacka schalottenlök, och fräs i en stekpanna med olivolja tills löken mjuknat
ljummen sallad med portabello och getost

ljummen sallad med portabello och getost

Receptet kommer från Bonniers Kokbok. 2 stora portabello (ca 300 g)1 msk olja1 krm saltrivet skal och saft av ½ citron1 msk olja½ msk rörsocker½ krm malen svartpeppar½ huvud sallad1 stor tomat skuren i små tärningar2 stora skivor getost (ca 150 g samanlagt)Rensa svampen och skär i 1 cm tjocka skivor. 2 stora portabello
Premiumpizza – Portabello & fikon

Premiumpizza – Portabello & fikon

Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigare pizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till
Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabelloPortabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater