Skiva portabello-svamparna tunt och stek de i rapsolja, flytta över de till samma tallrik. När vegoburgarna är klara, lägg på två skivor portabello och täck över med cheddarosten
Grillad portabello svamp (recept här. Kycklingen tillagar ju sig själv. Vi har länge snackat om att vi skulle testa, men allt regn i sommar gjorde att vi tappade lusten
Svamp, även vit champinjon, bör dock allitd ätas tillagad faktiskt. Så vi grillade helt enkelt portabello som burgare i helgen, riktigt riktigt gott - för att inte tala om enkelt
Tillaga mitt i ugnen 15-17 min. Tärna 1 portabello och klyfta 1/2 rödlök. Första rätten jag valde att göra från Linas Matkasse var Limebakad torsk med citrongräs, koriander och kokosmjölk
ca 600g svamp (jag tog portabello). Tillaga lasagne i ugnen, 225 grader, ca 15-20 minuter eller tills lasagne får en fin färg. ca 600g svamp (jag tog portabello)
Duxellen gjorde jag med portabello, vilket blev väldigt lyckat. Jag använde köttermometer den här gången, men borde ha satt den på någon grad lägre eftersom köttet fortsatte tillagas när det vilar, och jag vill ju ha mitt kött rött
Idag började jag med att sätta en deg och sedan tillagade jag en extravagant frukost som jag serverade Linnéa på sängen (som för dagen har planerat att "på något sätt ta sig runt trummen"(trummen är en sjö))