Svamp på burgaren, t. Det ger en rund, och i fallet med portabellosvamp, mild svampsmak. 1 portabellosvamp eller annan svamp, skivad. 1 portabellosvamp eller annan svamp, skivad
Marinad till två portabellosvampar. Portabello, halloumi – & aubergineburgare med polentapanerade sötpotatisstrips och citronkräm – ja den rubriken talar väl egentligen för sig själv om du frågar mig
Besök nummer två på jakt efter Stockholms bästa vegetariska hamburgare gick till Marie Laveau på Hornsgatan och deras ”Stora Baren” som ligger precis vid ingången till restaurang/nöjeskomplexet ML
Som ”bröd” använde jag stekta portabellosvampar. Dagens grymma lunch bestod av detta – halloumiburgare toppat med krispig grönkål, aioli, avocado, gurka och snabbpicklad rödlök
Lite syrad rödlök, skivad och stekt portabellosvamp (som jag helt har fastnat för på senare tid). Pulled hjortburgare med lätt smak av lingon, lagerblad och enbär
Under mina försök att täcka in #sthlmsbestvegoburgers (minus ändelsen) så har jag konstaterat att det finns en ohejdad fascination där ute bland Stockholms krog och foodtruckvärld kring friterade portabelloburgare