Portobello pasta recept

Portobello fylld med risotto

Portobello fylld med risotto

Jag älskar portobello, både till pasta, pizza och som substitut till kött i burgare. På menyn stod det en favorit, Portobello fylld med risotto
Shrimp and Veggie Pesto Pasta

Shrimp and Veggie Pesto Pasta

Some prefer a saltier pasta dish while others like to only add a pinch. 3-4 cups farfalle [bow-tie] pasta. 11 [8 oz] container of sliced baby portobello mushrooms. 1While your vegetables cook, boil your pasta in a medium pot per the box's instructions. 1Quickly saute your shrimp [this should only take a few minutes] with butter and seasonings and add to the warm pasta and sauce. 1If you like your pasta piping hot, simply increase the heat a bit and stir constantly while it heats, adding the shrimp at the end
Healthy Vegan Fettuccine Alfredo

Healthy Vegan Fettuccine Alfredo

While the pasta is cooking, heat oil in a skillet over medium-high heat. Small handful of fettuccine pasta (about 1 inch in diameter). 1 cup portobello mushrooms, chopped

En gul vecka!!

Linsotto m smörstekt Portobello & parmesan. Bönpasta m tomatsås & honungsrostade grönsaker med pinjenötter & parmesan
Kolgrillad Portobello

Kolgrillad Portobello

Som en LCHF utövare kan det bli lite tjötigt när man inte käkar potatis, pasta eller ris så ofta. Kolgrillad rostbiff, avocadosalsa, kryddsmör och portobello
Retro 80-talets goda Black and White

Retro 80-talets goda Black and White

Kolgrillad rostbiff, avocadosalsa, kryddsmör och portobello. Som en LCHF utövare kan det bli lite tjötigt när man inte käkar potatis, pasta eller ris så ofta

Italienskt

En härligt krämig skaldjurssoppa med kräftterrin och vinterörtsallad, helstekt hjortinnanlår med confitkokad portobello, portvinssås och potatisstrudel med ädelost, björnbärscrème brulée med chokladknäcke och hallonkompott och sedan smultrontårta med chokladkräm

Oloroso - nu fattar jag

Jag kände mig lite less på att äta pasta, det har blivit lite för mycket av den varan på sista tiden, så jag serverade såsen med hälften pasta och hälften kokta rotfrukter