Medanpotatisen är iugnen gör du rödvinssåsen. Nu är det viktigt att du sätter potatiseni press, lägg en tallrik eller något annat ugnsfast ovanpå bakplåtspapperet och ställ på en mortel
Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Medanpotatisen är iugnen gör du rödvinssåsen. Nu är det viktigt att du sätter potatiseni press, lägg en tallrik eller något annat ugnsfast ovanpå bakplåtspapperet och ställ på en mortel
Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
På medugnspapper på en plåt och sedan trycka ned så mycket mos det fick plats iringen. Moset liggerivilai ett dygn i kylen och skärs sedan upp iportionsbitarinnan de gräddas på iugnenigen
Smaka av med ett par droppar kinesisk soja, torkad timjan, salt och peppar. Blanda hackad persilja, hackad vitlöksklyfta, timjan, salt, peppar och riven ost
Skär potatiskakani tjocka skivor och värm dem iugnen eller i en stekpanna. Som jag för övrigt lät vara iugnen något längre tid än den tid som receptet föreskriver
Ugnsrostadfärskpotatissalladmedhalloumifärskpotatisolivoljaflingsalttorkadtimjanruccolarädisorminiplommontomaterhalloumicrema de balsamicoDelapotatiseni halvor och ringla över olivolja