Jag gjorde potatiskakan i förväg och värmde upp den en kvart på 150 grader. Jag tycker väldigt mycket om potatis och västerbottenost är också väldigt gott
Arrangera potatiskakan, köttet och toppa upp med svampsalladen. Rosmarinbombarderad hjortstek med potatiskaka, svampsallad och rödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller och champinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin
Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Stjälp upp potatiskakan på ett skärbräde. Att banka ut fläskfilé, lägga på en god fyllning (gärna med ost) och sedan rulla ihop innan köttet tillagas - det är ett relativt enkelt och bra sätt att få smak på det ganska snälla köttet
Börja med löken och gör sedan potatiskakan. Stjälp upp potatiskakan på ett skärbräde. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Grädda potatiskakan nästan färdig 30-35 min. Sätt ugnen på 225°. Smöra en stor ugnsfast form. Råskala potatisen och skiva den mycket tunt på rivjärnet eller med en vass kniv