PotatislimpaTillsätt därefter bara precis så mycket mjöl att du kan hälla upp degen på två ark bakplåtspapper som smorts med olivolja (smörj in händerna med olivolja så går det lättare) och häv ner iformMatklubben.nu
POTATIS & KUMMINPotatislimpa är alltid gott & saftigt. Ställ även in en ugnsfast formi botten av ugnen under uppvärmningenMARLÉNES GODBITAR
Potatislimpa Solroskärnor tillformen och garnering. Smörj två brödformar och bröa dem med solroskärnor. Värm vattnet tillfingervarmtMatklubben.nu
Med lättöl och potäter ÖL- OCH POTATISLIMPA, ett bröd. Ett sätt är att göra någon form av skållning. Vissa tycker att jag krånglar till det så när jag bakar med surdeg Pain de Martin
POTATISLIMPA MED ÖL Ställ även in en ugnsfast formi botten av ugnen under uppvärmningen. Se till att vetesurdegen är riktigtpiggMARLÉNES GODBITAR