Pressad recept

BASILIKASILL

BASILIKASILL

1 msk lime, pressad limeskal, rivet. 1. Plocka upp sillbitarna och låt dem rinna av lite. Skär sillen i centimetertjocka bitar

Pris pressat

Var till stan i dag men mamma och pappa. Jag fyndade en snygg vit skjorta och en lång vinröd tröja på Lindex

Pressa!

Pressa. Min väldigt efterlängtade värmepress kom i fredags, jag var dock inte hemma då så jag fick hämta ut den i måndags istället
Grönpepparbiffar med pressad potatis

Grönpepparbiffar med pressad potatis

Saftiga köttfärsbiffar, len grönpepparsås och pressad potatis. Serveras med pressad potatis, sallad, rivna morötter och lingonsylt
Järpar i gräddsås & pressad potatis

Järpar i gräddsås & pressad potatis

Järpar i gräddsås. 4port. ½ gul lök700 g blandfärs1 dl ströbröd2 dl gräddesaltpepparsmör till stekningSås3 dl grädde1 msk kalvfond1 tsk fransk ljus senap2 msk japansk sojasaltpeppar Skala och riv löken
Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 75 gram grana padano 1 dl crème fraiche 0,5 dl mjölk 1 klyfta(or) vitlök 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) 150 gram sugarsnaps 0,5 st purjolök(ar) 1 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Succéfisk & pressad potatis

Succéfisk & pressad potatis

Servera med pressad potatis. 1-2 pressade vitlöksklyftor. 1-2 pressade vitlöksklyftor. Succéfisk. 600 g torkfilé
Köttfärsgryta med svamp och rödvin med pressad potatis

Köttfärsgryta med svamp och rödvin med pressad potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köttfärsgryta 0,5 st purjolök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 100 gram portabellosvamp 1 msk olivolja 500 gram nötfärs 1,5 dl rött matlagningsvin 1 dl vatten 2 msk oxfond , eller annan köttfond 1 tsk dijonsenap 2 dl crème fraiche , naturell 0 salt 0 svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) 1 st broccoli Köp receptet Näringsvärde Kcal
Smaskiga spöken

Smaskiga spöken

Sätt ugnen på 220°C. Lägg bakplåtspapper i en bakform, ca 30x40cm. Vispa smör, muscovadosocker och rörsocker i en skål i ca 5 minuter tills blandningen är ljusbrun och luftig
MOJITOSILL

MOJITOSILL

Skär 1 lime i tunna skivor. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta