Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
Järpar i gräddsås. 4port. ½ gul lök700 g blandfärs1 dl ströbröd2 dl gräddesaltpepparsmör till stekningSås3 dl grädde1 msk kalvfond1 tsk fransk ljus senap2 msk japansk sojasaltpeppar Skala och riv löken
Pressad potatis. Servera med pressad potatis och citronsås 4 portioner. Det tål att upprepas hur nyttigt det är med fisk, som dessutom går så snabbt att tillaga
Sätt ugnen på 220°C. Lägg bakplåtspapper i en bakform, ca 30x40cm. Vispa smör, muscovadosocker och rörsocker i en skål i ca 5 minuter tills blandningen är ljusbrun och luftig
Skär 1 lime i tunna skivor. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta