Sojabönor, tofu, temphe Läs mer om sojaprodukter och hälsa här…Gröna och gula ärtorAlla bönor, kikärtor och linserBönnudlar, linspasta, kikärtspasta, ärtpastaHampafrönPumpakärnorMelonkärnorMandel och mandelsmörNötter och nötsmörJordnötter och jordnötssmörTahini (sesampasta)QuinoaHavre, bovete, teff, hirs, amaranthAlgerVegetabiliska proteinpulver (ärt-, kikärts-, ris-, hampaprotein osv eller blandningar)
Jag var lite fundersam på hur jag skulle göra dem utan proteinpulver (då hampa inte är allt för gott att baka med) men jag lyckades ganska bra ändå tycker jag
I stället för risprotein kan du ta något annat proteinpulver av hampa eller havre till exempel. I det här inlägget kan du läsa mer om olika bärpulver och proteinpulver och även se bilder
Förutom att baka med vassle och casein proteinpulver så testade vi även ris-, hampa- och ärtprotein. Vi började workshopen med att alla fick berätta lite om sig själva och sedan gick vi igenom de olika typerna av proteinpulver och mjölerna vi skulle använda
Hampaprotein är till skillnad från många andra proteinpulver, en helt naturlig källa från en växt som är fylld med högvärdigt protein, omega fetter och kostfiber