Blanda grädde, örter, riven vitlök, salt och peppar och häll över. Falukorv Provencale1 ring falukorv, 800g i skivorca 500 g potatis i tunna skivor1 liten zucchini i skivor2 stora tomater i skivor2,5 dl matlagningsgrädde0,5 dl frysta provencalska örter (findus)1 riven vitlöksklyftasalt och pepparriven ostSkär falukorv, tomat, potatis och zucchini i skivor. 0,5 dl frysta provencalska örter
Lägg över köttet på en ugnsplåt och ställ åt sidan medan du mixar örterna. Smörj in oxfilén med dijonsenap och klappa sedan in ett lager av de mixade örterna kring oxfilén
Blanda ströbrödet med örterna och citronskalet och strö det över fisk och grönsaker. eller Strömming Provencale för er som föredrar det namnet, båda går utmärkt för vår del
Idag ska jag minsann inte äta falukorvsgratäng provencale. Falukorvsgratäng Provencale, 4-5 portioner500 g potatis (ca 5 st)1 liten zucchini2 tomater400 g falukorv. 2 vitlöksklyftor2 dl grädde2 tsk franska örter (färdig, torkad kryddblandning)2 tsk dijonsenap1 dl riven ost, gärna Präst
Krydda med örterna, salt och peppar. 24 Februari 2016. Grönsaker och Sallad,. Kött,. Sås. Lchf Karré i lergryta med smak av Örtkryddor Provencal och Ädelostsmör