Provencale rödvinssås recept

Lammstek Provencale

Lammstek Provencale

Servera med potatisgratäng och rödvinssås. 1 pkt Findus frysta provencale. Rödvinssås med chili och kakao 2 msk grovkorningt salt. 1 pkt Findus frysta provencale
Fläskfilé provencale!

Fläskfilé provencale!

Rödvinssåsen kombinerade jag ihop själv. Jag marinerade en hel fläskfilé och stekte den lite så att det fick fin färg
Fläskfilé provencale!

Fläskfilé provencale!

Klart☺️Rödvinssåsen kombinerade jag ihop själv. Jag marinerade en hel fläskfilé och stekte den lite så att det fick fin färg
Kyckling Provencale med rödvinssky

Kyckling Provencale med rödvinssky

Rödvinssås. Ta ut kyckling och potatis och servera med rödvinssås och. INGREDIENSER. 800 g potatis. 2 tsk rapsolja

Oxfilé Provencale

Garnera med tomatkvisten, haricots vertsen och lite rödvinssås. 1 dl Rödvinssås. Vitlökssmör. 1. Skala och hacka vitlöksklyftorna
Hjortron med vaniljbavaroise och basilikagelé

Hjortron med vaniljbavaroise och basilikagelé

– riv ner hallspegeln och servera din Oxfilé Provencale på den. Ska det se riktigt bra ut ska ju helst biffen tillsammans med primörer vila på en kubisk gatusten i granit, med rödvinssåsen rinnandes efter stensidorna
NYÅRSMAT INSPIRATION RECEPT

NYÅRSMAT INSPIRATION RECEPT

Trerätters inspo, Tomates aux crevettes, Fläskytterfilé provencale med citron & Fläderblomspannacotta med jordgubbssås och smultron
Helgmeny vecka 39!

Helgmeny vecka 39!

Servera med klyftpotatis, köpt rödvinssås och en härlig sallad. Jennys fläskfile Provencale 4p. Jisses vad veckorna rullar på och imorgon är det bara tre månader kvar till julafton
NYÅRSINSPIRATION

NYÅRSINSPIRATION

Trerätters inspo, Tomates aux crevettes, Fläskytterfilé provencale med citron & Fläderblomspannacotta med jordgubbssås och smultron
NYÅRS INSPO 2017

NYÅRS INSPO 2017

Trerätters inspo, Tomates aux crevettes, Fläskytterfilé provencale med citron & Fläderblomspannacotta med jordgubbssås och smultron

Pilgrimsmusslor Provencale

Rippla rödvinssås runt. Skiva potatisen tunt och blanda med parmesanost. Salta och droppa över olivolja. Lägg det i en limpform (helst en med tefloninsida) och grädda under tryck i cirka 1 1/2 timme på 150 grader