Servera med potatisgratäng och rödvinssås. 1 pkt Findus frysta provencale. Rödvinssås med chili och kakao 2 msk grovkorningt salt. 1 pkt Findus frysta provencale
– riv ner hallspegeln och servera din Oxfilé Provencale på den. Ska det se riktigt bra ut ska ju helst biffen tillsammans med primörer vila på en kubisk gatusten i granit, med rödvinssåsen rinnandes efter stensidorna
Servera med klyftpotatis, köpt rödvinssås och en härlig sallad. Jennys fläskfile Provencale 4p. Jisses vad veckorna rullar på och imorgon är det bara tre månader kvar till julafton
Rippla rödvinssås runt. Skiva potatisen tunt och blanda med parmesanost. Salta och droppa över olivolja. Lägg det i en limpform (helst en med tefloninsida) och grädda under tryck i cirka 1 1/2 timme på 150 grader