Provencale smör recept

Lövbiff Provençale

Lövbiff Provençale

smör att steka i. Strimla lövbiffen och stek den i omgångar i smör i het stekpanna. smör att steka i. Ingredienser
Fläskfilé provencale!

Fläskfilé provencale!

På med persiljesmör och vitlökssmör och in i ugnen till det smält. Stekte det tillsammans med timjan i lite smör
Fläskfilé provençale

Fläskfilé provençale

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram fläskfilé(er) , mittbiten 25 gram smör 1 kg potatis(ar) 1 rapsolja , till stekning 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st sallad , blandad, till servering Vitlökssmör 75 gram smör , rumsvarmt 3 st vitlöksklyfta(or) 2 msk persilja 0 st salt 0 st peppar Köp receptet
Filé Provencale på fläskfilé

Filé Provencale på fläskfilé

Bryn hastigt i hälften av smöret. Skiva och stek champinjonerna i resten av smöret. 4 msk smör. Skär filén i 2 centimeter tjocka skivor

Oxfilé Provençale Special

Rör smör, vitlök (krossad) och persilja till aromblandningen. Bryn dem i brynt smör (165°) i en stekpanna. Bryn oxfilén runt om i smör (165°) i stekpannan. 75 g smör
Fläskfilé Provencale

Fläskfilé Provencale

Hetta upp en stekpanna och lägg i smöret och pressad vitlök. Skeda över smöret och servera direkt. 2 msk smör. 2 msk smör
Oxfilé Provençale med råstekt sötpotatis

Oxfilé Provençale med råstekt sötpotatis

olja + smör. Bryn runt om i smör och olja, salta och peppra. Stek i olivolja och smör i omgångar, salta. Blanda ihop rumsvarmt smör med pressade vitlöksklyftor, worcestersås och hackad färsk perfilja
Oxfilé Provençale

Oxfilé Provençale

Skär och putsa oxfilén ren från hinnor och senor och bryn den i en stekpanna med smör. Vitlöks- och persiljesmör
Fläskfilé provencale

Fläskfilé provencale

Blanda vitlökssmöret. Lägg dem ovanpå potatisen och bred smöret över. Sätt in fatet i ugnen några minuter tills smöret nästan smält och allt är genomvarmt
Fläskfilé provencale!

Fläskfilé provencale!

På med persiljesmör och vitlökssmör och in i ugnen till det smält. Stekte det tillsammans med timjan i lite smör
Fläskfilé provencale

Fläskfilé provencale

600-800 g fläskfilé (1 stor eller 2 mindre) 10-12 champinjoner (stora) 3 klyftor vitlök 0,5 kruka persilja 4 dl vispgrädde 0,5 tsk kinesisk soja 1,5-2 msk dijonsenap smör, till stekning
Torsk provencale

Torsk provencale

800 g torskfilé (i portionsbitar) 600 g fast potatis 200 g smör 5 klyftor vitlök 1 citron, finrivet skal och saft 4 msk olivolja 1 kruka färsk persilja, finhackad 0,5 fänkål 1 zucchini 100 g grönkål olivolja salt
Potatis provencale med oxfilé

Potatis provencale med oxfilé

smör. En riktig gammal klassiker, Oxfile provencale. Vitlökssmör med persilja. Hetta upp en stekpanna och stek i rikligt med smör så att potatisen blir lätt brynt, salta och peppra
Oxfilé provencale - Recept

Oxfilé provencale - Recept

smör. Jag har tidigare gjort ett inlägg med Oxfilé provencale, men då skrev jag inte ut något recept. Vitlökssmör