Pudding gele recept

Smörkola-panna cotta med lingon i gelé

Smörkola-panna cotta med lingon i gelé

Jag lagade faktiskt butterscotch pudding tidigare i höstas, med ganska katastrofalt resultat. En liten kul detalj med detta i mitt tycke alldeles fantastiska recept, det är att jag har haft det ute på provlagning hos en bloggvän
Kokos & vanilj Chiapudding

Kokos & vanilj Chiapudding

Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding med kokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll. Man står sig länge på denna chiapudding och den smakar gudomligt

Galet goda recept Chiafrö

Perfekt för både pudding och gröt. Recept Chiapudding – galet gott. och blanda med chiapuddingen från gårdagen
Kladdkaka med limepannacotta

Kladdkaka med limepannacotta

Ett snabbt geleringsmedel att göra mousse, gelé, pudding och pannacotta. Det ekar lite tomt här på bloggen vilket har många olika förklaringar
Kladdkaka med limepannacotta

Kladdkaka med limepannacotta

Ett snabbt geleringsmedel att göra mousse, gelé, pudding och pannacotta. Det ekar lite tomt här på bloggen vilket har många olika förklaringar
Chiapudding med jordgubbar

Chiapudding med jordgubbar

Använd chiafröna som här i en pudding, eller torra i musli, i bröd, strö över sallad, i smoothies, juicer etc
Chia

Chia

Det är inte riktigt gröt i den bemärkelsen att man kokar ihop fröna till en gröt utan mer en slags pudding
Jello

Jello

TAPIOCA PUDDING. Tapioca pudding. Ready for this jello. Jello. En efterrätt bestående av dallrig och färgstark gelé – helst med en väldigt artificiell smak av något som eventuellt går att härleda till frukt
Chaichia och chocochia

Chaichia och chocochia

Desserterna jag gjorde blir i konsistensen ungefär som ganska lösa puddingar och är godast kylda. För ett tag sedan råkade jag ut för enorm experimentlusta när det gäller living food och det resulterade i två supersmarriga desserter som dessutom är dundernyttiga
Klassisk chiapudding med färska hallon

Klassisk chiapudding med färska hallon

Gelen som bildas runt fröna ger en halvfast konsistens. Det är en klassisk chiapudding och receptet har jag tagit från Josefine Jägers underbara bok
Blooming Friday - Oskyldigt?

Blooming Friday - Oskyldigt?

Desserterna jag gjorde blir i konsistensen ungefär som ganska lösa puddingar och är godast kylda. För ett tag sedan råkade jag ut för enorm experimentlusta när det gäller living food och det resulterade i två supersmarriga desserter som dessutom är dundernyttiga

Matrelaterad historia - blandat

pudding eller gelé. ex ljusare puddingar bli missfärgade. större puddingformar med dekorrelief för pastejer, puddingar, blancmangéer, aladåber, färser
Gulity Pleasure!

Gulity Pleasure!

Det är det som gör dem perfekta att använda i pudding men också till sylt. När jag var barn hade jag en kamrat från USA