Jag kokar gröten med vatten, låter den svalna lite, medan gröten kokar så förbereder jag puddingen med gourmet Pro genom att blanda den med lite vatten och få till önskad tjocklek
Jag har varit sugen på risgrynsgröt en tid, så nu var det dags att laga det. I have been craving rice pudding for a while, so now it was time to make it
) Så himla smidiga och goda, precis som davosgröt/overnightgröt är det smidigt att fixa natten innan och bara plocka ur kylen och toppa på morgonen med det man vill ha
För lite omväxling så gjorde jag en chokladgröt till frukost idag som är mycket proteinrik, och garnerad med apelsin, choklad-proteinpudding samt nötgranola
Förutom det så är denna gröt helt raw och vegan, och perfekt att göra i ordning om du vet att du har bråttom på morgonen efter och inte har tid att laga frukost
Det gör brödet saftigare, kakorna nyttigare och gröten godare. Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding med kokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll