Idag vill jag tipsa om en kaffepudding som är enkel att göra, som alla mina recept. Den är inte översöt, så om vill du ha en sötare pudding ta då den större mängden socker angiven i receptet
Som liten tyckte jag bara om en sorts chokladpudding. Det skäms jag för, men med tiden ändrades smaken, som tur var, och sen många år tillbaka föredrar jag helt klart ‘riktig’ chokladpudding
Stjälp ev upp puddingen och garnera med grädde och banan. Ställ formen i frysen i 45 minuter före servering om puddingen ska stjälpas upp och inte serveras ur formen. 1 dl maizena
Hemmagjord chokladpudding med en klick grädde såklart. Det blir Kycklingfilé i ugn till huvudrätt, barnen jublar och hemmagjord chokladpudding till efterrätt, barnen JUBLAR
Häll upp smeten i vattensköljda portionsskålar och låt puddingen stelna ett par timmar. Servera puddingen kall med vispad grädde och eventuellt strösocker, färska bär eller riven choklad
Den godaste och krämigaste chokladpuddingen någonsin helt utan ägg. De flesta puddingrecept innehåller äggulor men det har jag ersatt med smör och det blev kanoners
från Maizena eller ICA). Jag kan inte minnas att vi någonsin gjorde chokladpudding i hemkunskapen i skolan, men receptet var prydligt nerskrivet på en lapp och trillade ut från boken en dag när jag flyttade runt saker