Jag strösslade även ytan med lite mixad mandel och sukrin. Rör ned puddingen och keson. 1 liten burk minikeso. 1 burk Ehrmann proteinpudding vanilj (eller vaniljkesella light)
in puddingen ytterligare en stund med övergrill för mer färg) och blanda den med grädde och arrowrot i en kastrull, koka samman under vispning och smaka av med salt och peppar
Vill Du se en till variant på fiskpudding, en medkeso, så klicka Här. Fiskpuddingmed skirat Smör Att laga en Fiskpudding är ett gammaldags sätt att ta vara på fiskrester
Det är ganska gott med någon form av pudding eller kaka efter en soppmåltid. Den här kakan/puddingen har Keso som huvudingrediens, och dessutom har jag använt glutenfria hirsmannagryn
Jag smaksatte min kaka/puddingmed bananpulver som ger god smak och sötma (och lite extra vitaminer), men du kan välja annat bärpulver om du föredrar det
Servera puddingen ljummen med lättvispad grädde och någon god sylt. Resultatet blev hursomhelst jättegott, "skitgott" enligt maken, så här får ni helt enkelt tips på en god pudding/kaka som passar bra att servera efter en soppmiddag
) Drottningsylten kan man ju även ha på gröt och i kvarg/keso, riktigt yummie. Imorse gjorde jag världens godaste chiapuddingmed sockerfri drottningssylt
Mellanmålen kan bestå av kvarg/yoghurt med god topping som granola/müsli/flingor och frukt/bär, grekisk yoghurt, smörgåsar, frukt, mugcake, ugnsbakad gröt, majs/riskakor, smoothie, mellanmålsmuffins, chokladchiapudding, keso och nötter, proteinpannkakor men ibland bara en god bulle, munkar, glass eller mängder av godis
Krämen på toppen heter ”ashta” och påminner om en krämig pudding. Vill du snabbt slänga ihop en coktail så kan du hoppa över momentet med att göra ashta och ha hårt vispat grädde eller keso på istället
Det blir liksom som en grynig pudding som smakar gott (men man måste ha något smaskens till), dock tycker jag att den blev lite för grynig, så jag ska fila lite på receptet