Jag är ingen pulvertjej. Igår var jag på en intervju i Ängelholm. Har funderat ett tag på att bli coach hos vv och en kväll slängde jag iväg en ansökan
“fiberHusk” från Lindroos eller “Psyllim” från Finax (finmalt pulver, ej hela frön). Husk” från Lindroos eller “Psyllim” från Finax (finmalt pulver, ej hela frön)
Nästa gång dock skall jag använda bakpulver och se om de blir annorlunda. pulver. 5 msk fiberhusk eller 1 msk psyllium husk pulver. 2 tsk bakpulver. 2 tsk bakpulver
Jag har ibland köpt torkade aroniabär att blanda i mysli eller bröd, eller pulver för att göra smoothien extra nyttig, men jag hade aldrig stött på dem "live" förrän jag hälsade på vännerna Stina och Åke i Luleå i höstas
Vi använder ostkrydda, popcorn krydda, lökpulver, salt, paprika pulver, grillkrydda, dill ( inte alla på samma såklart) men ni förstår det är bara att testa dig fram