Päron i sockerlag recept

Inkokta päron

Inkokta päron

Den största delen päron kokade jag ini en sockerlag med smak av vanilj och en liten del fick även sällskap av lite saffran

Inkokta päron

Sockerlag. Skala päronen men låt stjälken sitta kvar. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Låt päronen svalna i lagen
Ingefärsinkokta päron med polkagrädde

Ingefärsinkokta päron med polkagrädde

Har niinte testat kombinationeningefärsinkoktapäron med polkagrisgrädde så är det dags. På julafton åt vi en av minafavoritdesserter
Inkokta päron

Inkokta päron

Sockerlag. Skala päronen men låt stjälken sitta kvar. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Låt päronen svalna i lagen
Marinerade päron med vit chokladmousse

Marinerade päron med vit chokladmousse

Blanda en sockerlag av vatten, citronsaft, socker, urtagen vaniljstång och ingefära. ta upp päronstrimlorna, låt rinna av och lägg upp på tallrikar
Päron i vanilj- och ingefärslag

Päron i vanilj- och ingefärslag

Jag ville göra en efterrätt igårkväll, med päron, och jag funderade på om det var karameliseradepäron eller päroni ett nyttigare "sockerlag" jag ville göra
Marinerade päron med vit chokladmousse

Marinerade päron med vit chokladmousse

Blanda en sockerlag av vatten, citronsaft, socker, urtagen vaniljstång och ingefära. ta upp päronstrimlorna, låt rinna av och lägg upp på tallrikar
Päron, palsternacka och hasselnöt

Päron, palsternacka och hasselnöt

Mixaingredienserna och kör dem iglassmaskin. sockerlag. Päronsorbet. Palsternackschips. Skala päronen. Skär sedan med hjälp av skalaren långa tunna skivor
Ingas inkokta päron

Ingas inkokta päron

Om det blirsockerlag över, spara och smaksätt glass med den eller dränk in tårtbottnar med den. Häll upp i plastburk och fyll på lag så att päronen täcks
Körsbär i sockerlag med stjärnanis och kanel

Körsbär i sockerlag med stjärnanis och kanel

Augustipäron var en av minafavoritfrukter när jag var liten. Jag har intetidigare provat på att koka körsbär isockerlag, men härom dagen blev jag sugen på något gott och med bigarråer hemma i kylen blev det äntligen dags att prova på att göra sockerlag och koka bigarråer