I med fisk och musslor, sätt på locket, dra av från plattan och låt stå fem minuter. Skiva fänkål och purjolök, finfördela vitlök på det sätt som du finner mest tilltalande
Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag
Här kommer ett recept på en klassisk bouillabaisse, fiskgryta baserad på tomat och saffran. Det här är en rätt som känns lyxig och serveras ofta på fina restauranger, viktigt är att ha en bra fond, det ger stor skillnad i smak jämfört med koncentrerad på flaska
Du lagar laxpå fem minuter och gulaschsoppa på femton. Men det är skillnad på snabbmat och snabb mat. Slow cooking är en mattrend som har puttrat på under många år
Här kommer receptet på en mustig och god fiskgryta som toppas med räkor. Slå på vinet. Vill man lyxa till det lite kan man givetvis använda finare vit fisk som Hälleflundra eller Marulk och toppa med även färska blåmusslor