Koka upp på nytt och slå den över 200 g hackad mjölkchoklad, mixa till en homogen konsistens. Jag är med i Månadens sötsak och varje månad är det ett nytt tema denna gång är temat "Ge bort"
Nu när Chokladganachen har svalnat lite ställer du försiktigt på den på marängen. Chokladganache. Jag har fått önskemål om att dela med mig av receptet på en marängtårtan som jag gjorde att tag sedan
Dessutom så blev både jag och Annie så inspirerade och började tänka ut massa roliga smaksättningar påganache som vi fyllde pralinerna med och olika smaksättningar till sockret man rullade dem i
Bred på rikligt med ganacheovanpå och runt tårtan. Om det blir tårta över går det alldeles utmärkt att frysa den, för att ha något gott att mumsa på vid ett senare tillfälle
Skeda upp ganachen i en spritspåse och spritsa efter tycke. Jag får helt enkelt skylla på mig själv, då jag är en tidsoptimist och planerar inte så mycket i förväg som jag borde göra
En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats