På matbröd med russin och fikon recept

Frukt och nötböd

Frukt och nötböd

Ta brödet ur formen och låt svalna galler eller i en handduk. Gillar ni mögelost så är ett tips att prova det det här brödet
Frukt- och nötbröd

Frukt- och nötbröd

Lägg dem en plåt med bakplåtspapper. Stjälp upp degen mjölat bakbord. Tillsätt smör, salt, pomerans, sirap, kvarg, nötter, russin, fikonoch det mesta av mjölet
Festbröd med frukt och nötter

Festbröd med frukt och nötter

Låt kallna under duk galler. Häll det mesta av vetemjölet, rågmjöl, smöret i klickar, sirap och salt i matberedarens bunke
5-minuters bröd!!

5-minuters bröd!!

Jag är verkligen ingen person som gillar och baka matbrödoch bullar. Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda medrussinenoch alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken
Matbröd

Matbröd

Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda medrussinenoch alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölksblandningen
Påskbröd med frukt och nötter

Påskbröd med frukt och nötter

Värm en plåt i ugnen, täck med bakplåtspapper och vänd upp de jästa limporna plåten. Ta upp degen mjölat bakbord

Turbosnabb filmjölkslimpa

Skär bort kvisten från fikonenoch hacka dem och hasselnötterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och filmjölken

Fruktbröd med surdeg

Skär isär limporna och låt kallna galler, under duk. Ställ i rumstemperatur och täck med en tallrik

Mina basråvaror

Kokosolja är bra för både hud, hår och naglar och sägs påverka förbränningen positivt. Det mesta finns att hitta i vanliga matvarubutiker, men är ni osäkra kan ni klicka “varan” så länkas ni vidare dit ni kan beställa dem