Den som väntar på något gott. Efter 2 dygn i rödvinsmarinaden blev det en underbart god stek. 1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden
Ugnsstekt, rödvinsmarinerad fläskkarré 1,5 kg fläskkarré med ben 3 dl rödvin 4 vitlöksklyftor, krossade salt och nymald vitpeppar olivolja Lägg karrén i dubbla plastpåsar
Gjorde detta till tjejmiddagen som vi hade igår. Det blev verkligen jättegott och jag rekommenderar det varmt om du ska stå för desserten till din och dina tjejkompisars middag
Mitt populäraste blogginlägg någonsin är ett recept på älgstek från 2011. Så här fyra år senare tänkte jag att inlägget nog minsann är värd en renässans på bloggen så jag har renskrivit receptet (som 2011 var skrivet i romanform) och piffat upp bilderna en aning