0,25 st grön chili. 400 g räkor, färska 2 st plommontomater 1 st mango, mogen 0,25 st gurka 0,5 kruka koriander 0,25 st grön chili 1 st limefrukt, saften 0,5 dl olivolja 1 dl gurkvatten Salt, efter smak
Dela chilin och ta ur kärnorna. Skala gurkan och ta bort kärnhuset i den med hjälp av en liten sked. Tvätta limen och riv av det gröna och blanda det med röran
Garnera med en hel räka och ett korianderblad per glas. 1 röd hackad chili. 1 röd hackad chili. Här kommer förrätten vi blev bjudna på hos Anette i fredags
Garnera med rom. Och som den chiliälskare jag är, brukar jag ha i lite hackad chili. Ibland vill man ha något extra mysigt och denna cocktail är både god och enkel att göra
Het räkcocktail. Min man inspirerades av ett recept ur Jamie's America, och gjorde en tolkning som passade otroligt bra att stoppa i ett tortillabröd och öra till en wrap, efter att brödet först fodrats med ett stort blad romansallat
Blanda dem i en skål med räkor, hackad koriander och finhackad chili och rödlök. Några dagar senare var jag fruktansvärt osugen på att laga mat, men en måste liksom äta – det var då det var så finfint att kunna slänga ihop en snabb räkcocktailmed den burken som blev kvar
Alldeles nyss firade vi in ett nytt år med en god fruktig räkcocktail till förrätt. Den här gången gjorde jag i portionsglas istället med en liten annan sammansättning av ingredienserna än sist, men på det stora hela följde jag det recept jag använde då