Fräs räkskalen i oljan i en kastrull någon minut. Vad som skiljer sig från när vi brukar göra räksoppa är att Mannerström även blandar ner färdig fiskbuljong
Fonden gjorde jag på räkskalen jag hade fryst in efter räkmackan tidigare i veckan. Vad som är bra med skrytet, eller resultatet i alla fall är att jag nu kan delge er mitt recept, och att ni då kan laga en likadan soppa själva
Ända sedan vi kom hem från Thailand har vi snittat en ananas om dagen här hemma – lite granatäpple på det, en klick kokoskvarg och kvällsmålet är fulländat… och möjligtvis något somrigare än vad som kan förväntas en snöig februarikväll
Räkskal kokar och blir en strålande start på den goda fonden. Grönsaker och lite annat kan varieras men tänk på vad de smakar så får du en bra kombination i din fond
Finhacka löken och fräs den i lite olja i en kastrull tillsammans med räkskalen och tomatpurén. Vad roligt att se hur många som klickar sig in här trots att det är glest mellan uppdateringarna
Av min feta påse och alla mina räkskal så blev det inte ens en skål full. Börja med att skölja av dem och skära ett kryss i dem i huvudet på dem eller vad man ska kalla det för