Viltköttet vi beställde ifrån Basunda gård går åt som smör på heta stenar hos oss. Vi är så nöjda med kvalitén och servicen så kommer göra fler beställningar
800 g rådjursfilé. 1500 g spetskål, finstrimlad. 1smör, till stekning. 14 dl vispgrädde. 120 g färsk vintertryffel, lövtunt skivad, eller tryffelhack i olja
En kväll på stan, bara M och jag ersattes med en kväll hemma. Vuxen poäng på det, eller urtrist. Nå väl - efter ett moget beslut att ställa in, eller mer rätt - ställa om planerna var det bara att dyka in i kyl och frys och låta utbudet avgöra middagen
Rådjursfile. Bryn rådjursfilen i riktligt med smör, salta & peppra på filén. Lägg Potatisrosen vid ena sidan och skiva sedan upp rådjursfilen och lägg3-4 skivor på varje tallrik
Detta recept på rådjurssadel hittade jag i Per Mobergs bok Moberg jagar och lagar, när det gäller husmanskost och att tillaga vilt så litar jag främst på honom