Ugnsrostad kålrabbi. Kålrabbi, olivolja och salt. 1 - 2 st finhackade röda chilipeppar (obs. Skär kålrabbi i stavar, ringla över olja, salta och rosta i 200 graders ugn, ca 20-30 minuter
Kålrabbi har använts i mitt kök ett par gånger och jag har gillat det men nu var det länge sedan sist så när jag såg den i butiken härom dagen fick den följa med hem
Vitkål, spetskål, savoykål, rödkål…och nu Kålrabbi. To små röda steklökar. Jag kastade ut frågor om den lilla Kålrabbin till höger och vänster och fick flera goda förslag på tillagning
Hacka löken grovt, skär paprikan i mindre bitar, skala kålrabbin och skär den i korta stavar. Fräs löken några minuter i en gryta, tillsätt kålrabbin och paprikan och låt allt fräsa några minuter till
Jag gjorde en av tunna skivor Kålrabbi, som jag stekte i smör och saltade lätt. Kålrabbi. Kålrabbi. Grön Lowcarb-Pizza 6 tunna skivor Kålrabbi 3 skivor Zucchini 1 grillad grön Paprika 1 färsk Lök 1 liten Tegelröd Björksopp 1 dl Grädde Smör Havssalt och Svartpeppar Riven Gräddost Färsk Oregano Stek kålrabbin och lägg i en ugnsform som en rundel. Häll den ovanpå kålrabbin, lägg på inlagda Champignoner och marinerade Cocktailtomater, se #1
Strimla rödkålen fint på mandolin. Andra grönsaker som passar är sockerärtor, mungböngroddar, kålrabbi, rädisor, rättika, späda pak choier och säkert ett helt gäng till