Rödvinbärssaft. Jag har känt mig ganska svullen och däst i magen under veckan och vet att det beror på att jag har slarvat och ätit pasta och bröd med gluten i
så tänkte jag snitsigt, enkelt och förbannat snyggt slänga ihop lite vinbärsgelé. Då det var min första gång fick det bli en enkel version för att se lite vart man hamnar
Inte en kaka syntes till och bara en massa tjockisar som lufsade ner till matsalen och drack te med suketter, åt fiberrikt bröd med Lätta och fettsnål ost på
Rör ihop maizena med 2 msk kall vinbärssaft. 1 dl rödvinbärssaft. Rensa och skölj tranbären. Lägg dem i en kastrull med socker och portvin, låt koka upp och låt koka en stund
Därför åkte de tillsammans med fjolårets skörd av röda vinbär ner i en gryta. Vinbärssaft har jag gjort förut men den här gången testade jag ett annat sätt
Just nu skördar vi bland annat röda och svarta vinbär samt körsbär i vår trädgård. Att koka saft på svarta, röda (eller en blandning av båda) vinbär eller körsbär ger ju mycket god saft
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Ja, alltså… det ser ju lite konstigt ut att jag har fotat bären vid en buske med röda vinbär, men det är ju inte på den busken jag har plockat de svarta vinbären