Jag har inte varit så förtjust i rödbetor förut. Rödbetor kan helt enkelt vara underbart gott. Oavsett om du känner dig skeptisk till rödbetor, eller om du redan är frälst så tycker jag att du ska prova den här rätten
Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Chevre Baked Beetroots with Honey & Pine Nuts. Chèvregratinerade Rödbetor med Honung & Pinjenötter. Chèvregratinerade Rödbetor med Honung & Pinjenötter
Lägg rödbetorna att svalna i kallt vatten. Ringla olivolja över rödbetorna och strö över fingersalt. Tag ut och servera rödbetorna tillsammans med rucolasallad
Skrapa försiktigt av skalen på rödbetorna under kallt rinnande vatten. Riktigt gott av höstskörden är. Röd- (och polka)betor med chèvre, valnötter och honung
Säsongssmart mat just nu är väl om något rödbetor. Och när vännerna skulle komma över på middag i fredags var det just rödbetor de fick till förrätt, piffade med chèvre, timjan, honung, pinjenötter och olivolja