Lägg rödbetorna att svalna i kallt vatten. Smula över chèvre och ringla över rikligt med honung. Ringla olivolja över rödbetorna och strö över fingersalt
Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honung och en matsked balsamicovinäger
Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak. 4 rödbetor. 1flytande honung. 14 rödbetor 200 g getost flytande honung pinjenötter salt ruccolaSkala och koka rödbetorna i ca 20 min
Klyfta de kokta rödbetorna grovt och värm försiktigt i olivolja i kastrull, salta. Ringla honung och olivolja över betor och tofu, garnera med solrosskott
Ta ut rödbetorna ur ugnen och ringla honung och smula chèvre över rödbetorna. Honung. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetor med chèvre och valnötter