Koka rödbetorna, skala under rinnande kallt vatten. flagad parmesanost. Blanda ihop dressingen, olja, vinäger, honung, dijonsenap, salt och peppar och häll sedan över rödbetorna, blanda runt
Inte för länge osten ska vara krämig. 500 g rödbetor. 100 g riven ost (gärna parmesan). Skala och skär rödbetorna i 1 cm stora tärningar och lägg i en ugnsform. Riv sönder 125 g mozzarella och fördela över rödbetorna. Strö över riven ost och skär 1 pkt prosciutto i mindre bitar och toppa med den. 500 g rödbetor. 100 g riven ost (gärna parmesan)
Tvätta rödbetorna och dela i halvor eller kvartar, lägg i en form, salta och ringla lite olja över. Den här rostasbiten var lika mör och fin som oxfilé
ost. Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. ost. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Lägg rödbetskivor ovanpå osten och strö över nötterna. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
Tärna återstående ost grovt. Låt rödbetorna svalna något innan du skalar dem med händerna. Vänd försiktigt ner den tärnade osten (om röran är för varm smälter osten snabbt)