Koka sparrisen och rödbetorna, var för sig, mjuka i vatten med lite salt och en klick smör. Skiva köttet fint och arrangera på tallrik med lite sås i botten, rödbetor och sparris
Rödbetor är näst efter morötter närapå stapelvara i Miss Meisters kök. Eller som förra veckan för snart fem åtta månader sedan, då det blev lite av en restrensning i kylskåpet, så fick några skedar vita bönor, en bit blomkål och ett par kokta rödbetor tillsammans uppdraget att agera middagsmat
Rödbetskaka är vid det här laget en klassiker, och jag har tidigare bjudit både på chokladsnitt med rödbetspulver och kärleksmums med rivna rödbetor i smeten
Choklad, choklad, choklad. Vad i hela friden ska jag välja. Månadens Sötsak har nämligen just choklad som sitt tema i april, och det finns ju HUR mycket som helst som jag skulle vilja skicka in som bidrag
Över rödbetorna & chevren så ringlade jag över agave innan jag körde in plåten i ugnen. Igår blev det pizza till middag och det här är min pizza med bl
hamburgerbröd/potatis, kokta rödbetor, sallad, skivad saltgurka, tomaterFinriv de råarödbetorna, gärna med plasthandskar på om du inte vill vara rödlila om händerna för evig tid
6 små råarödbetor skurna i stavar (Julienne). Stek vitlöken gyllene på låg värme, lägg i rödbetorna och cayennpepparn, låt puttra under omrörning på låg värme i 10-12 min. 6 små råarödbetor skurna i stavar (Julienne)