Så förra veckan lagade jag dessa rödbetsbiffar med fetaost i och quinoa och gurkröra till. - Ett paket fetaost (150 g). Blanda sedan ihop de rivna rödbetorna med smulad fetaost, kryddor, ägg och maizena (jag tog för övrigt lite extra maizena och ett extra ägg eftersom jag ville att det skulle binda ihop lite bättre + hade nog lite mer än 500 gram rödbetor
Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
4 Rödbetsbiffar 380 g kokta cannellinibönor 1 ägg 2 msk majsstärkelse 1 tsk spiskummin 4 krm salt 1 krm peppar 500 g förkokta rödbetor Gurkyoghurt 1 gurka 1 kruka mynta 2 dl matyoghurt Bulgur 4 port bulgur eller annat gryn 1 grönsaksbuljongtärning 150 g fetaost 250 g tomatmix 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera med en röra på resten av fetaosten, lite matyogurt, vitlök och riven morot. Har varit nyfiken på rödbetsbiffar och vegetariska alternativ ett tag – dessa var supergoda
Blanda ihop yoghurt och fetaost och koka quinoan. 3 rödbetor1 gul lök1-2 klyftor vitlök1 äggCa 2 msk mjöl (jag använde bovetemjöl)SaltSvartpepparQuinoaSpenatSojabönorYoghurtFetaostAvokadoCitronGör såhär