10 biffar. Sätt ugnen på 200 grader. Fräs 1 hackad gul lök mjuk i olja i en stekpanna. Blanda ihop ca 6 skalade och grovrivna stora rödbetor, 2 grovt rivna, skalade gröna äpplen, den frästa löken, ca ½ msk fransk senap, 1 dl quinoamjöl och 3-4 msk chiafrön i en stor skål
Denna gång serveras betorna i form av dessa läckra rödbetsbiffar. Rödbetsbiffar. Rödbetsbiffar. Idag blir det ännu ett recept med rödbetor som huvudingrediens
Jag och lillgrabben Vincent lagade denna goda vegetariska rätt tillsammans häromdagen. Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Du kanske gillarLins- och rödbetsbiffar med cole slawSockerfria chokladmuffins med cashewkrämHållbar November Challenge och vegetarisk månadFruktig smoothie med acai och chiafrönJordgubbssmoothie med smak av sommar
Min gud när det kommer till vegetariska matbloggar är defintivt Mattias Vegoriket. Jag provade hans recept på rödbetsbiffar och stuvade morötter och blev riktigt nöjd
Resultatet blev tomatsoppa med glutenfripasta och rödbetsbiffar. Nästan alla recept innehöll ägg, vilket vi inte hade, så jakten på de mest allergivänliga rödbetsbiffar som universum skådat började
Rödbetsbiffarna, 6 st. Ikväll blev det vegetariskt till middag. Hittade lokalt odlade rödbetor till fint pris på ICA för några dagar sen och det var ju för bra för att motstå Resultatet blev gudomligt goda biffar, scrolla ner för recept