färskarödbetor. Skala och koka rödbetorna mjuka, koktiden variera på storlek och färskhetsgrad. Stick med en vass kniv, det är gott om rödbetorna är lite ”al dente”
En enkel höstsallad med smak av rödbetorochchevre. Skär rödbetorna i klyftor och lägg i en form. Det tar lite tid att koka rödbetorna, men i övrigt är det lättlagat
Skala och klyfta rödbetorna. Servera Soja Nuggets tillsammans med rödbetssalladenoch ett gott bröd. Vänd ner ruccolan och ringla över balsamico, olivolja samt salt och pappar
När rödbetorna väl kokat, som kan ta sin tid, skalar jag dem ganska lätt med hjälp av en kniv och en gaffel, skivar dem och lägger dem på ett vackert fat
Ni vet när vi var i Örebro och var på Ingeborgs och käkade en varm rödbetssallad med vaniljpäron, chevré och valnötter, som var galet god, tänkte jag direkt att det här måste jag fixa hemma
Keramik Haget - Rödbetssallad med kallrökt skinka och chèvre. s mammas nykokta jordgubbssylt, färska grönsaker från byns grönsaksodlare och ett stort antal matlagningskunniga familjemedlemmar