4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
1msk Rapsolja2st Vitlöksklyftor1st Rödlök, mindre storlek1st Morot2msk Strösocker1dl Balsamicovinäger3dl Fond1,5dl Färskpressad apelsinjuice med fruktkött, ca 3 apelsiner25g Smör, osaltatEv. Skiva gurkan och rödlöken tunt, tillsätt till inläggningslagen, låt stå kallt ca 30 min. 1st Rödlök
Här valde jag att servera det hela med majs, smulad fetaost, skivad rödlök och hyvlad zucchini. Varför har jag inte gjort BBQ glaserade köttbullar förr
Skala och skiva rödlök och vitlök och stek hårt i smör. 3 rödlökar. Rödvinssås 3 rödlökar 3 klyftor vitlök 1 dl råsocker 0,5 l utblandad kalvfond 3,5 dl rödvin 1 dl blandade bär, vinbär, blåbär och lingon 5 enbär, mortlade maizenamjöl, till redning salt och färskmalen svartpeppar 1 tsk smör, att blanka av med
Stekt bitar av sidfläsk i smör och när det nästan är klart lägg i sparrisen, ett halvt äpple skuret i bitar och rödlök som får steka med till allt känns klart
Skala och skiva rödlöken. Lägg den på små släta glasburkar eller i små glaserade lerkrukor. 3 dl vatten1 dl ättiksprit1 dl socker2 tsk saltev 2 msk olja8 vitpepparkorn2 - 3 rödlökarRensa och skölj den hela strömmingen och ta bort ryggbenet. 2 - 3 rödlökar