Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Till den så blev det en klassiskt smörstekt toast med lite löjrom, cremefraiche och lök. När du köper fryst löjrom så låt den rinna av i ett kaffefilter någon timme i kylen, då är det lättare att skeda upp löjrommen
Toppa med löjrom, citronpicklad lök och dill. 13 dl crème fraiche. 1150 g löjrom. 11 rödlök, tunt skivad. 1Stryk ut crème fraichen i ett jämnt lager. 1Sätt in pizzorna i ugnen igen och grädda tills crème fraichen fått färg och blivit gyllenbrun
4 Våfflor 75 g smör 1 dl mjölk 1 dl bovetemjöl 1 dl vetemjöl 1 ägg 1/2 tsk bakpulver 1 krm salt 1 dl kallt vatten Topping 1 rödlök 2 dl crème fraiche 80 g löjrom nymalen svartpeppar dillvippor Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Blinier eller Blini som det också kallas är liten boveteplättar som gärna här i Sverige serveras tillsammans med löjrom, hackad rödlök och lite uppvispad Crème fraîche