Rödlök löjrom creme fraiche recept

Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche

Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 180 gram Lättsaltade potatischips 0,5 st röd lök 1,5 dl crème fraiche 80 gram löjrom 0,5 kruka(or) färsk dill Köp receptet
Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche

Löjrom på salta chips med hackad rödlök, dill och creme fraiche

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 180 gram Lättsaltade potatischips 0,5 st röd lök 1,5 dl crème fraiche 80 gram löjrom 0,5 kruka(or) färsk dill Köp receptet
Räksoppa & liten toast med löjrom och creme fraiche

Räksoppa & liten toast med löjrom och creme fraiche

Till den så blev det en klassiskt smörstekt toast med lite löjrom, cremefraiche och lök. När du köper fryst löjrom så låt den rinna av i ett kaffefilter någon timme i kylen, då är det lättare att skeda upp löjrommen
Pizza bianco med crème fraiche & löjrom

Pizza bianco med crème fraiche & löjrom

Toppa med löjrom, citronpicklad lök och dill. 13 dl crème fraiche. 1150 g löjrom. 11 rödlök, tunt skivad. 1Stryk ut crème fraichen i ett jämnt lager. 1Sätt in pizzorna i ugnen igen och grädda tills crème fraichen fått färg och blivit gyllenbrun
Bovetevåffla med crème fraiche och löjrom

Bovetevåffla med crème fraiche och löjrom

4 Våfflor 75 g smör 1 dl mjölk 1 dl bovetemjöl 1 dl vetemjöl 1 ägg 1/2 tsk bakpulver 1 krm salt 1 dl kallt vatten Topping 1 rödlök 2 dl crème fraiche 80 g löjrom nymalen svartpeppar dillvippor Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Gravad röding med mandelpotatis, löjrom och crème fraîche

Gravad röding med mandelpotatis, löjrom och crème fraîche

Klicka sedan på mandelpotatismoset, crème fraîche, löjrom och garnera med rödlök och gräslök. 50 g löjrom. 1 rödlök, fint skivad. 200 g gravad röding, i skivor (eller lax) 4 mandelpotatisar 50 g löjrom 1 dl crème fraîche 2 msk smör 1 knippe dill 2 msk gräslök, fint hackad 1 rödlök, fint skivad 1 skiva knäckebröd