Smaka av med portvin, salt och svartpeppar. Lägg upp i burk med lock. Skala och skiva rödlöken och fräs den i olivolja på medelvärme i ca 10 minuter. Tillsätt vinäger, farinsocker och socker sjud samman i ca 40 minuter. 5 dl farinsocker. 1 dl råströsocker
Blanda ihop med övriga ingredienser. ½ dl socker. Skala och hacka löken. Låt den koka ihop på svag värme i en tjockbottnad kastrull tills den tjocknar lite
Smaka av med portvin, salt och svartpeppar. Lägg upp i burk med lock. Skala och skiva rödlöken och fräs den i olivolja på medelvärme i ca 10 minuter. Tillsätt vinäger, farinsocker och socker sjud samman i ca 40 minuter. 5 dl farinsocker. 1 dl råströsocker
Tillsätt socker, honung, vinäger, rödvin och salt. Grilla bröden på snittytan och lägg ihop burgarna med tomat, chipotlepasta, rödlöksmarmelad och sallad
Helstekt oxfilé med kantarellrisotto och rödlöksmarmelad. Rödlöksmarmelad. Vänd runt tills de är täckta med karamelliserat socker och det börjar knäppa lite i nötterna