Häll upp panko på en tallrik. Doppa fisken i smeten, sedan i panko. 600 g Rödspätta, filé. 1Ingredienser 600 g Rödspätta, filé 12 st Potatis Isbergssallad 2 dl Olja att steka i Salt Svartpeppar Pressad citron Smet
Häll upp mjöl och panko på var sin tallrik. Doppa sedan i äggen igen och till sist i panko. Panko är japanskt ströbröd, men det går också bra att använda vanligt ströbröd till paneringen
Doppa fisken i ägg – se till att det täcker ordentligt – och sedan i panko. Pankopanera lite tofu istället för fisken, eller ersätt den med skivad stekt halloumi
panko (eller vanligt ströbröd). Rödspättan eller rödspottan som den egentligen heter håller långsamt på att återhämta sig och man ska vara försiktig med inköp av nämnda fisk
På vägen till Dalarna skulle det alltid stannas på någon vägkrog och ätas och ofta åts det en sorts panerad skosula med brunsås som "restaurangen" hade mage att kalla rödspätta med vitvinssås
Häll upp panko på en tallrik. Doppa fisken i smeten, sedan i panko. 600 g Rödspätta, filé. Ingredienser 600 g Rödspätta, filé 12 st Potatis Isbergssallad 2 dl Olja att steka i Salt Svartpeppar Pressad citron Smet
Börja med att dubbelpanera rödspättan i först mjöl, sen uppvispat ägg och sen panko - ställ åt sida. Krydda mjölet som rödspättan skall paneras i med salt, och vitpeppar