Rödspätta recept panera recept

Helstekt rödspätta | Recept från Köket.se

Helstekt rödspätta | Recept från Köket.se

Vetemjöl, att panera i. 4 rödspättor, hela 200 g champinjoner 1,5 dl kaprisbär, utan spad 1 ask ärtskott 1 förp crème fraîche 1 citron, zest smör, att steka i Vetemjöl, att panera i salt peppar
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

Har bläddrat lite i kokböckerna vi har här hemma och här kommer en bild på ett recept jag lagade förra veckan, Per Morbergs Rödspätta Grenoble
Dagens recept: Spätta med gräslökssås

Dagens recept: Spätta med gräslökssås

Rödspätta är härlig sommarmat och den här rätten blir extra spännande med en ny sås. Det är inte nödvändigt att doppa fisken i uppvispat ägg också när du panerar
LCHF Lassagne & Ostpanerad rödspätta

LCHF Lassagne & Ostpanerad rödspätta

Vi har tidigare gjort en Auberginelassagne, för receptet på den klickar du här. Jag gjorde Ostpaneradrödspätta med romsås och vinägersallad
Parmesan- och örtpanerad rödspätta med chilimajonnäs

Parmesan- och örtpanerad rödspätta med chilimajonnäs

Stekt rödspätta med klyftpotatis, kall sås och ärtorNär man har färsk rödspätta, vilket vi hade fått tag på häromdagen, blir man ju sugen på att panera och steka, och vi hittade därför på (inspirerade av diverse recept) en egen panering med örter och parmesan som blev jättegod
Pankopanerad rödspätta med remouladsås

Pankopanerad rödspätta med remouladsås

Men för er som vill se om ni kan slå min tid så kommer receptet. Visst tid är en faktor, men det skiljer ca 7 min på att själv panera fisken.   600 g Rödspätta, filé. Ingredienser 600 g Rödspätta, filé 12 st Potatis Isbergssallad 2 dl Olja att steka i Salt Svartpeppar Pressad citron Smet

Panerad rödspätta med pressad potatis

Börja med att panerarödspättafiléerna i först mjöl, sedan ägg och sist ströbröd. Hetta upp en stekpanna och stek rödspättan gyllenbrun på båda sidorna med smör
Panerad fisk med Coleslaw

Panerad fisk med Coleslaw

Idag panerade och stekte vi rödspätta som serverades tillsammans med kokt potatis. Rödspätta. Det som tar längst tid i det här receptet är coleslaw
Havskräftor och panerad gös

Havskräftor och panerad gös

Det är därför som den danska rödspättan är så vidunderligt god. Den första är att man skall använda rikligt med smör, här är de flesta svenska recept fel