Rulla rödspättafiléerna och lägg fisken i såsen. 8 rödspättafiléer (eller annan fisk) á ca 125 g. Häll mjölk och mjöl i en kastrull och vispa tills vetemjölet har löst sig och det inte är några klumpar av kvar
Torka eventuellt av rödspättafiléerna med lite hushållspapper. 500-600 g gram ben- och skinnfri rödspättafiléer, (färska alt. 500-600 g gram ben- och skinnfri rödspättafiléer, (färska alt
8 små rödspättafiléer, eller 4 stora. Vitvinssås3-5 msk smör 1 liten gul lök 3 dl torrt vitt vin 2 fiskbuljongtärningar 1,5 msk vetemjöl 7-8 dl vispgrädde 0,5-1 tsk salt 0,25 krm cayennepeppar 8 små rödspättafiléer, eller 4 stora 500 g oskalade räkor 8 sparrisar 1 citron 50 g färsk spenat 2 msk smör salt ev
600 g rödspättafiléer. 600 g rödspättafiléer. Gillar du curry. Denna stackars hat-älskade krydda som påminner om Flygande Jakob och flåtiga hämtpizzor har fått ett oförtjänt dålig rykte, tycker jag