Rör ner maizena utrört i lite kallt vatten. Skala och finhacka löken. Koka den tillsammans med vin, vatten, kalvfond, tomatpuré, timjan och peppar ca 10 minuter
Gnid in ankan noga med saltblandningen och lägg i en försluten plastpåse kallt i ca ett dygn. Vi serverade vår confit med enkel kokt potatis och haricot vert samt ett glas Irony 2007, en Pinot Noir ifrån Russian river valley i Kalifornien som vi provat tidigare till ankbröst med chokladig rödvinsås
Servera köttet med stekt polenta, rödvinsåsen, haricots verts och tomater. Ställ den kallt att stelna. Rör ner potatismjölet utrört i lite kallt vatten
Lammracks med ostronskivlingssallad, parmesancréme och rödvinsås. Kallt blev det, för Sofia. Skall de serveras i ett blandat sällskap rekommenderar jag att ta ut lammracksen när de uppnått en temperatur av 65 grader i kärnan av köttet. 60 grader Skall de serveras i ett blandat sällskap rekommenderar jag att ta ut lammracksen när de uppnått en temperatur av