Bryn hälften av löken i smör. Tillsätt vin, resten av löken, vitpepparkorn och lagerblad. Sila, smaka av med salt och blanka av med en klick smör Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 135 2 msk smör. 3 schalottenlökar
Det är riktigt roligt just nu, med bra coaching och sällskap, och eftersom det är jullov finns det tid (vi är ju båda lediga nästan alla dagar), så jag passar på så mycket jag hinner
Vispa ihop grädde, fond och kryddor, blanda med rotfrukter och lök. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar
Fräs löken mjuk i smör. Börja med att snitta köttbiten ytligt fyra gångar diagonalt först åt ena hållet sedan åt det andra så det bildas ett snyggt rutmönster
Vispa ihop grädde, fond och kryddor,blanda med rotfrukter och lök. Skiva rotsaker och lök tunt. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa väl
Vispa ihop grädde, fond och kryddor,blanda med rotfrukter och lök. Skiva rotsaker och lök tunt. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och fyll med rotsaksblandningen, packa väl
Slå i Brynt Schalottenlökfond och smaka av med salt och peppar. Sås Bryn löken i smör. Rödvinsås. Red av såsen till önskad tjocklek med maizena utrört i lite vatten