Rödvinssås till lammracks recept

Rödvinssås med smak av rosmarin

Rödvinssås med smak av rosmarin

Sila såsen och lägg tillbaka i kastrullen. Min sambo och jag lagade mat och vi gjorde lammracks med en rödvinssås med smak av rosmarin
Lammracks med primörer, svamp och linser

Lammracks med primörer, svamp och linser

Jag serverade tillsammans med belugalinser, rödvinssås och en karljohan liknande svamp som jag inte har sett tidigare (kommer inte ihåg vad den heter), svampen skivade jag på längden och stekte i smör
Lammrack

Lammrack

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 0,5 kg lammrack , putsa köttet och skrapa benen 2 dl senap 2 st vitlöksklyfta(or) , pressade 1 msk rosmarin , färsk, hackad 1 msk basilika , färsk, hackad 1 msk persilja , färsk, hackad 1 tsk salt 1 msk olivolja , extra virgin 2 tsk svartpeppar till servering 0 st Rödvinssås 0 st grönsaker Köp receptet
Självömkan och årets nyårsmeny

Självömkan och årets nyårsmeny

Parmesanpanerade lammracks med potatismos och rödvinssås. Jag har fått ställa in en massa roliga planer och håller tummarna för att jag blir frisk till nyår
LÖRDAG I BILDER

LÖRDAG I BILDER

Jag åt lammrostbiff, lammracks och ugnsbakad potatis med rödvinssås. Först gick jag och Daniel till costas för diverse firande

Vilken fantastisk dag!

Huvudrätten var Lammracks med nypotatis rostade med vitlök och serverades med smårödbetor och lättrökt rödvinssås
Lammracks med citron och örter

Lammracks med citron och örter

På bilden är de serverade med blomkålsmousse, ugnsrostade potatisklyftor och en mustig rödvinssås. Gnid in lammracksen och grilla dem sedan i ugnen till rosa perfektion, helst på låg värme efter att de stekts hastigt i het panna för att få fin yta

Lammrack

Servera med en rödvinssås och säsongens grönsaker. Värm upp ugnen till 200 grader. Stek lammet i ugnen i 12 till 18 minuter, beroende på hur välstekt du vill ha köttet
Präst- och senapsbakat lammracks

Präst- och senapsbakat lammracks

Tillsätt grönsaker och timjan som får fräsa med ett par minuter. Kanske behöver man putsa lammracksen något men oftast är de
Lax, lamm och choklad!!!

Lax, lamm och choklad!!!

Filén marinerades, grillades i panna och åts med potatisbakelser och rödvinssås. Till efterätt blev det krämiga chokladfondanter med vaniljglass

Präst- och senapsbakat lammracks

Rödvinssås med rostad vitlök. Tillsätt grönsaker och timjan som får fräsa med ett par minuter. Kanske behöver man putsa lammracksen något men oftast är de